Biografie

Beste mensen,

Ik ben anderhalf jaar uit de running geweest. Eerst als mantelzorger, daarna werd ik zelf ziek. Mijn leven is veranderd. Soms is het moeilijk, soms heel mooi. Ik ben aan het revalideren. Met ups en downs.

Ook mijn biografie is veranderd.

 

IK LEES niet VEEL: (literaire) romans, biografieën, psychologie, filosofie, kunst en cultuur, geschiedenis.  Goede thrillers.

Ik ben ‘een omgevallen boekenkast’!

IK SCHRIJF geen uitgebreide recensies meer op Vrouwenbibliotheek (boeken door vrouwen en over vrouwen)

En geen korte recensies meer ook op Facebook.com/Beste Lezer

IK ben wel weer aan het SCHRIJven: korte verhalen. Wil wel weer meedoen met schrijfwedstrijden. Ik win af en toe een prijs. Zie  kopje NIEUWS.

 

BIOGRAFIE:

2023. Ik leef.

Ik werkte – in mijn eigen zaak- als counselor voor mensen die aan stress leden of burnout waren.  Ik heb in individuele leertrajecten diverse mensen opgeleid tot stress/burnout-counselor. Ik deed opleidingen Gestalt en Psychosynthese. Daarvoor was ik trainer communicatie en managementvaardigheden in bedrijven. Afwisselend was ik ‘eigen baas’ en in loondienst. In Amsterdam zette ik op coöperatieve basis het Vrouwenrestaurant op met drie collega’s. Ooit was ik ambtenaar bij de Gemeente Amsterdam. Ik had in Groningen een kunstgalerie/theater. Ik studeerde Frans en Engels; later heb ik een HBO-opleiding Maatschappelijk werk gedaan en een Voorgezette opleiding (VO) waardoor ik onderwijsbevoegdheid had.

Ik wandel graag in bos en beekdal; ben dol op wandelingen langs zee..